У Києві облаштовують фортифікаційні споруди

У Києві облаштовують фортифікаційні споруди

Фото
Укрінформ
Підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва продовжують удосконалення інженерного обладнання рубежів оборони столиці та області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив командувач угруповання Олександр Павлюк.

За його словами, триває встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії з Київською обласною військовою адміністрацією.

Також продовжується встановлення та облаштування вогневих споруд на ймовірних шляхах просування ворога. Крім того, триває процес обладнання укриттів для захисту особового складу. Для цього використовуються залізобетонні споруди, які встановлюються нижче рівня поверхні ґрунту, – з метою максимального збереження життя військовослужбовців.

Після подальшого облаштування споруди такого типу дозволять максимально ефективно та безпечно організувати роботу командно-спостережних пунктів, а також взводних та ротних опорних пунктів, зауважив Павлюк.

Читайте також: Зеленський з Джонсоном обговорили ситуацію на передовій та «саміт миру»

“Нарощуємо рубежі оборони, удосконалюємо їх обладнання, влаштовуємо інженерні загородження. Робота триває постійно, тож будь-які сподівання противника – марні”, - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, на північному кордоні відбулися чергові навчання підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. За словами Павлюка, “в умовах, максимально наближених до бойових, особовий склад відпрацьовував вміння виявляти та знищувати тактичні групи десанту противника шляхом блокування та завдання їм ураження танковими підрозділами, вогневими групами, оснащеними БТР MaxxPro, та підрозділами піхоти”.

Фото: Олександр Павлюк / Сухопутні війська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-