Минулої ночі падіння уламків російських ракет зафіксували у двох районах Києва - Кличко

Минулої ночі падіння уламків російських ракет зафіксували у двох районах Києва - Кличко

Укрінформ
У Києві вночі 1 січня зафіксували два випадки падіння уламків російських ракет — у Шевченківському і Дніпровському районах.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

"Новорічна ніч була неспокійною. Після обстрілу вдень росіяни завдали по столиці удару і вночі", - зазначив Кличко.

Так, в ніч на 1 січня зафіксовано два випадки падіння уламків ракети. У Шевченківському районі пошкоджено автомобіль, у Дніпровському падіння уламків руйнувань не спричинило. В обох випадках – без постраждалих.

Читайте також: На станції столичного метро вилучили уламок ракети

"У Подільському районі міста, попри неодноразові попередження правоохоронних органів, знайшлися люди, яким закортіло салютів. За інформацією поліції, місцевий житель знехтував забороною використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану. Чоловіка, що запускав салюти, затримали. Тепер йому загрожує до п‘яти років позбавлення волі", - поінформував Кличко.

Вночі місто, окрім поліції, патрулювала також "Муніципальна охорона". На добовому чергуванні перебували 149 осіб. 17 мобільних груп швидкого реагування здійснювали патрулювання, з них 15 екіпажів патрулювали саме в новорічну ніч.

Вночі "Муніципальна охорона" Києва виявила 116 порушників комендантської години. У них перевірили документи, одного з них передали Національній поліції.

Читайте також: Атака дронів на Київ: військові знищили 32 повітряні цілі

12 рятувальників комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" брали участь у ліквідації наслідків обстрілів столиці. Загалом за добу рятувальники відпрацювали 8 виїздів.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Кличка, 31 грудня у Києві внаслідок російської ракетної атаки одна людина загинула, 22 поранені, 15 постраждалих госпіталізували.

Фото: Нацполіція, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-