У Києві відновили близько 700 житлових та інфраструктурних об'єктів

У Києві відновили близько 700 житлових та інфраструктурних об'єктів

Укрінформ
У 2022 році у Києві відновлено майже 700 житлових та інфраструктурних об'єктів, пошкоджених внаслідок російських ракетних обстрілів.

Про це інформують у прес-службі КМДА, передає Укрінформ.

"Відновлених об’єктів від початку широкомасштабної війни в столиці – майже 700. На початку літа роботи розпочали в 16 найбільш пошкоджених житлових будинках. На роботи з відновлення пошкоджених будинків та інфраструктурних об’єктів столиця виділила з резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень. Ще 200 мільйонів виділив уряд", - йдеться у повідомленні.

Разом із цим, протягом року виконано ремонтні роботи на 42 об’єктах дорожньої інфраструктури. Замінено 50 км зношених тепломереж.

Також Київ допомагав регіонам області, які були звільнені від загарбників.

Читайте також: В укриттях київських шкіл можна розмістити до 152 тисяч людей

"Одразу після звільнення передмість від окупантів Київ оперативно направив у постраждалі населені пункти ремонтні бригади, техніку та передав гуманітарну допомогу і продукти харчування. Допомогла столиця відновити водопостачання в Ірпінь. На початку жовтня Київрада виділила 235 млн гривень на відбудову 8 громад Київської області, що найбільше постраждали від звірств російських варварів в лютому-березні. А наприкінці осені – 215 млн гривень на відбудову 4 громад Чернігівської області та міста Чернігова, двох громад Київської області та Херсону. Також столиця відправляла гуманітарну допомогу в Чернігів, Харків, Дніпро, Херсон", - повідомили у КМДА.

Як повідомлялося, упродовж цього року в Україні відновили вже 15 тисяч пошкоджених російськими загарбниками інфраструктурних об’єктів, ще 10 тисяч – у роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-