У Києві майже відновили водопостачання, працюють над подачею тепла - Кличко

У Києві майже відновили водопостачання, працюють над подачею тепла - Кличко

Укрінформ
Станом на 22:50 16 грудня у Києві завершили основні роботи з відновлення водопостачання у столиці. Упродовж кількох годин система заповниться водою, і уночі в оселях киян уже з'явиться вода.

Про це у телеграмі повідомив міський голова столиці Віталій Кличко, передає Укрінформ.

"Система має заповнитись за кілька годин. Після чого вода з’явиться в усіх оселях киян. Для запобігання неконтрольованого витоку води переконайтеся, що водопровідні крани в ваших квартирах закриті", – зазначив Кличко.

Водночас роботи з відновлення теплопостачання досі тривають. Мер Києва підкреслив, що зараз роблять усе можливе для того, аби якнайшвидше повернути тепло в домівки киян.

Читайте також: Райони столиці почергово підключають на кілька годин до електрики – КМВА

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. Згідно з даними головнокомандувача ЗСУ, із районів Каспійського та Чорного морів ворог випустив по об’єктах критичної інфраструктури України 76 ракет, з них 72 крилаті (Х-101, "Калібр", Х-22) та чотири керовані авіаційні ракети (Х-59/Х-31П). Сили протиповітряної оборони України збили 60 ворожих ракет. Через пошкодження енергооб'єктів були введені екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Читайте також: Розрахунки Нацгвардії у п’ятницю збили дві російські ракети – Монастирський

Мер Києва підтвердив вибухи у Деснянському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-