Райони столиці почергово підключають на кілька годин до електрики – КМВА

Райони столиці почергово підключають на кілька годин до електрики – КМВА

Укрінформ
У Києві екстрені служби продовжують працювати над відновленням електропостачання, зараз почергово підключаються райони столиці на кілька годин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська військова адміністрація в Телеграмі.

“Екстрені служби працюють над відновленням електропостачання. Це також дозволить повернути у квартири киян воду і тепло. Зараз почергово підключаються райони столиці на кілька годин. Енергетики працюють на повну потужність. Через недостатню кількість генерації електроенергії зупинено метрополітен. Станції відкриті як укриття. Для того, щоб забезпечити пересування людей, на маршрути електротранспорту виведені додаткові автобуси. Між правим і лівим берегом по маршруту міської електрички курсують дизель-електро поїзди! Працюємо, лагодимо, ремонтуємо!” — сказав керівник КМВА Сергій Попко.

Читайте також: У Повітряних Силах розповіли про особливість сьогоднішньої ракетної атаки рф

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. Згідно з даними головнокомандувача ЗСУ, із районів Каспійського та Чорного морів ворог випустив по об’єктах критичної інфраструктури України 76 ракет, з них 72 крилаті (Х-101, "Калібр", Х-22) та чотири керовані авіаційні ракети (Х-59/Х-31П). Сили протиповітряної оборони України збили 60 ворожих ракет. Через пошкодження енергооб'єктів вводяться екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Читайте також: Одну з ракет під Києвом сьогодні збили нацгвардійці

Мер Києва підтвердив вибухи у Деснянському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-