Ізраїль передав сучасне медичне обладнання для столичної дитячої лікарні

Ізраїль передав сучасне медичне обладнання для столичної дитячої лікарні

Укрінформ
Ізраїль передав сучасне медичне обладнання для Київської міської дитячої лікарні, серед якого - надсучасні роботизовані реабілітаційні системи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

“У межах ініціативи Посольства Ізраїлю в Україні та ізраїльського агентства з міжнародного співробітництва у сфері розвитку MASHAV для Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 передано сучасне медичне обладнання. Зокрема це надсучасні роботизовані реабілітаційні системи, спеціальні апарати для дітей з аутизмом, а також модернізовані прилади для лабораторних досліджень, лапароскопічних операцій та діагностики”, - йдеться в повідомленні.

Заклад відвідали заступник міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку Марія Карчевич та делегація на чолі з послом Ізраїлю в Україні Михайлом Бродським.

Лікарі продемонстрували практичне застосування надсучасних роботизованих реабілітаційних систем, спеціальних апаратів для дітей з аутизмом та іншого медичного устаткування. Крім того, гості змогли власноруч протестувати системи та побачити їх роботу в дії.

Читайте також: Німеччина передала «Охматдиту» сучасну апаратуру та прилади для нейрохірургічної операційної

Карчевич висловила подяку за допомогу. Вона зауважила, що якісне обладнання для надання медичної та реабілітаційної допомоги дітям зараз особливо необхідне, адже Україна повинна зберегти здорову націю, яка після перемоги розвиватиме успішну і сильну державу.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні два реанімобілі від Сербії прибули в Україну, "швидкі" поїдуть до Харківського та Черкаського центрів екстреної медичної допомоги.

Фото з сайту alutal.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-