Арахамія запропонував Кличку за тиждень разом проінспектувати «Пункти незламності» у Києві

Арахамія запропонував Кличку за тиждень разом проінспектувати «Пункти незламності» у Києві

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запропонував меру Києва Віталію Кличку за тиждень разом проінспектувати "пункти незламності" у столиці.

Як передає Укрінформ, про це Арахамія повідомив у Телеграмі.

"Ми не дамо втягнути себе в політичну боротьбу на темі київських "пунктів незламності". Київ залишається пріоритетною ціллю для ворога. росіяни будуть далі бити по критичній інфраструктурі, щоб зробити життя в місті нестерпним", - заявив Арахамія.

Читайте також: Зеленський очікує, що столична мерія покращить забезпечення «пунктів незламності»

За його словами, завданням є створити у Києві точки стабільності, де люди отримають підтримку в критичний момент. "Це зробить або влада міста, або ми знайдемо тих, кому не байдуже на 3 мільйони киян", - заявив він.

"Тому в мене є пропозиція. За тиждень влада міста виправить помилки і ми разом з міським головою підемо на інспекцію. Це буде найкращим доказом того, що ніхто з нас не шукає спекуляцій", - заявив Арахамія.

Читайте також: У Києві проінспектують усі «Пункти незламності», до перевірки залучать депутатів

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада у відеозверненні Президент Володимир Зеленський заявив, що очікує від влади Києва покращення забезпечення "пунктів незламності", тому що кияни потребують цього.

Зранку 26 листопада Арахамія повідомив, що депутати від "Слуги народу" перевірять роботу столичних "пунктів незламності", бо кияни жаліються на невідповідність інформації щодо їхньої роботи.

Читайте також: Київ готує додатково 100 пунктів обігріву на випадок надзвичайної ситуації

У неділю, 27 листопада, Кличко заявив, що у Києві працює понад 430 пунктів обігріву, а на випадок надзвичайної ситуації столична влада готує ще 100 пунктів обігріву. Також він закликав утриматися від маніпуляцій щодо роботи таких пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-