Зеленський очікує, що столична мерія покращить забезпечення «пунктів незламності»

Зеленський очікує, що столична мерія покращить забезпечення «пунктів незламності»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що очікує від київської мерії покращення забезпечення "пунктів незламності", тому що кияни потребують цього.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"По всій країні розгорнуті "пункти незламності", але знаю, що, на жаль, не у всіх містах місцева влада попрацювала якісно. Зокрема багато скарг у Києві. Фактично нормально забезпечено лише пункти, які розгорнуті на базі ДСНС та на столичному вокзалі, а над іншими пунктами ще, м'яко кажучи, потрібно працювати. Прошу, зверніть увагу, кияни потребують більшого захисту", - сказав Президент.

Відео: Офіс Президента України

Він додав, що станом на цей вечір 25 листопада у місті 600 тисяч абонентів відключено, багато киян були без світла понад 20-30 годин.

"Очікую від мерії якісної роботи. Профанацію з київськими пунктами незламності ніхто нікому не пробачить", - сказав Зеленський.

Він також звернув увагу, що загалом по країні зараз розгорнуто більше чотирьох тисяч пунктів, і це відповідальність кожного місцевого керівника – щоб у них реально працювало все, що має бути для людей.

Читайте також: Президент відвідав у Вишгороді «пункти незламності»

Як повідомляв Київський міський голова Віталій Кличко, у Києві почали роботу понад 400 пунктів обігріву, більшість із них розташована у школах та соціальних установах. Кличко пояснив, що у пункті обігріву можна підзарядити гаджети чи ліхтарики, випити чаю, дізнатися інформацію, де поблизу розташовані бювети, відчинені магазини та аптеки.За словами Кличка, міська влада працює над тим, щоб у кожному пункті обігріву працював інтернет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-