Військові встановлюють вогневі укріплення для оборони Києва

Військові встановлюють вогневі укріплення для оборони Києва

Фото
Укрінформ
Військові та інженери проводять роботи з нарощування оборонних спроможностей Києва та встановлюють довготривалі вогневі споруди для оборони столиці.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“За даними командування Сухопутних військ ЗС України, на теперішній момент не фіксуються достатні військові угруповання ворога для нападу з північного напрямку”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, проте це не привід нехтувати захистом столиці та безпекою громадян. Тому військові, разом із цивільними інженерами та будівельниками проводять роботи з нарощування оборонних спроможностей міста, обладнують потужні фортифікаційні укріплення.

Зокрема, на взводних та ротних опорних пунктах Сили оборони облаштовують місця для укриття та проживання особового складу. Також встановлюються довготривалі вогневі споруди для ведення оборонного бою.

“Робота триває. Будь-які, навіть гіпотетичні спроби противника захопити столицю – приречені!”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Маріуполі зафіксували перевезення бетонних вогневих дотів у бік Запоріжжя

Як повідомляв Укрінформ, під Києвом тривають навчання угрупування сил і засобів оборони столиці з практичним виконанням відповідних задач. В навчаннях задіяні підрозділи розвідників, операторів БПЛА, танкісти, артилеристи та авіація.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-