У Києві відбудеться благодійний забіг на підтримку полку «Азов»

У Києві відбудеться благодійний забіг на підтримку полку «Азов»

Укрінформ
У Києві відбудеться благодійний забіг на підтримку окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України (ОЗСП) «Азов».

Як передає Укрінформ, про це Асоціація родин захисників «Азовсталі» повідомляє у Телеграмі.

«Асоціація родин захисників «Азовсталі» запрошує всіх охочих взяти участь в благодійному забігу на підтримку ОЗСП «Азов», що відбудеться 19 листопада у Києві на ВДНГ. Всі зібрані кошти підуть на автомобільний транспорт, який дуже необхідний нашим хлопцям на передовій», - ідеться в повідомленні.

Благодійний забіг відбудеться 19 листопада на ВДНГ, павільйон 9. Початок о 10:00, а старт забігу об 11:00. Зірковий виступ о 14:00. Реєстрація обов’язкова.

«Пробігти дистанцію та отримати медаль Spartan можна онлайн, попередньо зареєструвавшись за посиланням. Після забігу відбудеться благодійний концерт за участі Арсена Мірзояна, Злати Огнєвич, гурту «Тінь Сонця» та аукціон, на якому для продажу будуть представлені унікальні лоти», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Захисниці Маріуполя та родичі захисників «Азовсталі» отримали нагороду іспанського видання

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Маріуполі учасники спротиву на стовпах закріпили жовто-блакитні прапорці із символікою полку «Азов», на яких написано «Громадянський корпус».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-