У Києві відновили дорожнє покриття на 18 вулицях

У Києві відновили дорожнє покриття на 18 вулицях

Фото
Укрінформ
Столичні дорожники відновили дорожнє покриття на 18 вулицях.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації з посиланням на КК «Київавтодор», передає Укрінформ.

«Столичні дорожники виконали основну частину від запланованого обсягу ремонтів. Зокрема, роботи закінчено на 19 об’єктах», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в останні тижні влаштували дорожнє покриття на ділянці вул. Заболотного. Відремонтували тротуар та оновили озеленення території на вул. Левка Лук’яненка (колишня вул. Маршала Тимошенка).

У Києві відновили дорожнє покриття на 18 вулицях / Фото: КМДА

Крім того, нове покриття з’явилось і на частині вул. Ірпінської – від вул. Чорнобильської до просп. Академіка Палладіна.

На Подолі відремонтували частину вул. Спаської. Роботи тривали від вул. Межигірської до вул. Почайнинської. Там замінили покриття проїжджої частини, вимостили тротуари бруківкою та облаштували велосипедну інфраструктуру.

Також дорожники закінчили ремонти на вул. Радунській і просп. Миколи Бажана. Оновили тротуари на вул. Архітектора Ніколаєва, вул. Тростянецькій, вул. Сімферопольській, вул. Гната Юри.

Ще на п'яти об’єктах роботи закінчують - на вул. Щербаківського – від просп. Перемоги до вул. Вовчогірської, на вул. Генерала Алмазова.

Читайте також: У Києві перейменували ще понад 40 вулиць

На мості через р. Десенку оновлюють покриття проїжджої частини, монолітну залізобетонну плиту, а також гідроізоляцію у крайніх правих смугах.

Тривають роботи на вулицях Жмеринській, Михайла Грушевського, Героїв Оборони, Євгена Сверстюка.

Як повідомляв Укріфнорм, у столиці встановили тарифи на користування майданчиками КП «Київтранспарксервіс» для паркування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-