Кличко просить киян завтра скоротити споживання електроенергії

Кличко просить киян завтра скоротити споживання електроенергії

Укрінформ
Віталій Кличко закликав мешканців столиці у четвер, 20 жовтня, максимально скоротити електроспоживання в пікові години навантаження на енергосистему.

Відповідне звернення столичний голова опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він констатував, що ситуація з електропостачанням після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури залишається складною.

«З 7.00 до 23.00 не вмикайте потужні електроприлади - мікрохвильові печі, електрочайники, кондиціонери, електрообігрівачі», - написав Кличко.

За його словами, міська влада Києва розпочинає опалювальний сезон 20 жовтня, зважаючи на погодні умови та необхідність економити електроенергію - щоб кияни не обігрівали житло кондиціонерами та електрообігрівачами.

Читайте також: Кияни 17 жовтня зменшили споживання електроенергії на 10%

Навіть невелика економія та зниження електроспоживання в кожному помешканні допоможуть стабілізувати роботу національної енергосистеми, наголосив мер Києва.

«Прошу також підприємців, власників рекламних площин, магазинів, кафе та ресторанів максимально економити на освітленні вивісок та екранів», - додав Кличко.

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко закликав українців 20 жовтня максимально обмежити користування електроенергією з 7:00 до 23:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-