Зеленський показав наслідки удару дронами-камікадзе по Києву

Зеленський показав наслідки удару дронами-камікадзе по Києву

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що росії не вдасться зламати українців попри терор цивільного населення дронами-камікадзе та ракетами.

Про це він зазначив, коментуючи в Телеграмі нічні та ранкові напади ворога з неба на українські міста, повідомляє Укрінформ.

Глава держави також опублікував відео наслідків влучання дрона в житловий будинок у Києві.

"Цілу ніч і весь ранок ворог влаштовує терор мирного населення. Дрони-камікадзе і ракети атакують всю Україну. У Києві є влучання у житловий будинок. Ворог може вдарити по наших містах, але нас йому зламати не вдасться. На окупантів чекає лише справедливе покарання й осуд майбутніх поколінь. На нас – перемога", - підкреслив Президент.

Читайте також: З атакованого дронами-камікадзе будинку в Києві врятували 18 людей, під завалами є постраждалі

росія воює дронами-камікадзе проти цивільного українського населення та критичної інфраструктури, однак Україну не залякати істеричним терором. Про це заявила дружина Президента Олена Зеленська у Твіттері.

"росія знову почала тиждень масованою атакою на середмістя Києва та низку регіонів. Дрони-камікадзе воюють проти цивільного населення та критичної інфраструктури. Наші люди мусять ховатися від вибухів. Україну не залякати істеричним терором. Вистоїмо, врятуємо, відбудуємо", - підкреслила перша леді.

Як повідомлялося, у понеділок зранку в Києві зафіксовано чотири ворожі удари дронами-камікадзе. Є влучання у житловий будинок.

Фото: Богдан Кутєпов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-