У Києві обговорюють пропозиції щодо тарифів на паркування

У Києві обговорюють пропозиції щодо тарифів на паркування

Укрінформ
У Києві представили на громадське обговорення пропозиції щодо тарифів на паркування.

Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу КМДА.

На Офіційному порталі Києва для громадського обговорення у форматі електронних консультацій опубліковано проєкт розпорядження про встановлення тарифів на паркування в місті Києві, відповідно до якого пропонується встановити вартість паркування за 1 годину на відведених платних парковках КП «Київтранспарксервіс» залежно від зони паркування: І зона – 35 гривень; ІІ зона – 25 гривень; ІІІ зона – 5 гривень.

Абонементний талон на паркування діятиме з першого до останнього дня календарного місяця. Його вартість на легковий автомобіль на один день з 08:00 до 22:00 години в межах паркувальних зон становитиме: І-ІІІ – 390 гривень (на місяць – 5 733 гривні); І-ІІ – 350 гривень (на місяць – 5145 гривень); ІІ-ІІІ – 250 гривень (на місяць – 2 940 гривень); ІІІ – 50 гривень (на місяць – 882 гривні).

Читайте також: У Києві неправомірно завищили тарифи на паркування - Антимонопольний комітет

Вартість послуг на паркування на спеціально обладнаних перехоплюючих майданчиках пропонується встановити в розмірі: до години включно – 5 гривень; до 2 годин включно – 10 гривень; до 12 годин включно – 11 гривень; до 13 годин включно – 16 гривень; до 14 годин включно – 21 гривня; за добу – 22 гривні.

У КМДА наголошують, що тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів розраховані комунальним підприємством «Київтранспарксервіс» відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року № 258.

Читайте також: У Києві тимчасово не братимуть оплату за паркування на муніципальних майданчиках

Зазначається, що подати коментарі та пропозиції можна до 20 жовтня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-