Зранку у Києві повітря чисте, радіаційний фон – у нормі

Зранку у Києві повітря чисте, радіаційний фон – у нормі

Укрінформ
У столиці, станом на ранок 29 вересня, повітря чисте, щоправда, спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

Про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Станом на 8:00 29 вересня, рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві в цілому дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на пункті спостереження за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 (лівий берег) спостерігається локальне перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

Читайте також: Поблизу зупинок транспорту в Києві планують встановити захисні конструкції

Зазначається, що на правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 22 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 24 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Також на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 26 (низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Водночас на лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Читайте також: На вулиці Радунській на два тижні обмежать рух транспорту

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 14 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці на ранок 28 вересня повітря було чисте, а радіаційний фон у нормі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-