У столиці провели толоки і вивезли близько 600 кубометрів сміття

У столиці провели толоки і вивезли близько 600 кубометрів сміття

Фото
Укрінформ
У Києві провели толоки на більш як 50 локаціях у рамках Всесвітнього дня прибирання і вивезли близько 600 кубометрів різного сміття.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«У столиці провели традиційне осіннє прибирання. На понад 50 локаціях прибирали комунальні служби міста, представники громадських організацій, зокрема Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine, муніципалітету, небайдужі громадяни. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який долучився до прибирання на одній із локацій на Оболоні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спільними зусиллями у місті зібрали та вивезли близько 600 кубометрів різного сміття.

«Київ не припиняє роботу, адже тяжкий воєнний період лише спонукає нас робити більше і не зупинятись. Зокрема, у питанні чистоти й порядку. Сміття прибираємо, складуємо, спецтранспортом відправляємо на утилізацію. Дякуємо усім, хто сьогодні долучився до цієї роботи, бо разом ми здатні на більше», – зазначив Пантелеєв.

Також посадовець зауважив, що цього року з міркувань безпеки локації обирались із урахуванням близького розташування укриттів, оскільки безпека людей – понад усе.

Наголошується, що Всесвітній день прибирання проводиться щороку в 191 країні світу, до нього долучаються мільйони людей. Мета акції – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Читайте також: У Києві вже працюють 317 дитсадків

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в рамках підготовки до зими замінили близько 26 кілометрів аварійних теплових мереж. Основні роботи виконуються власними силами підприємств.

Фото: Офіційний портал Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-