У Києві вже працюють 317 дитсадків

У Києві вже працюють 317 дитсадків

Укрінформ
У Києві станом на сьогодні працюють 317 дитячих садків, їх відвідують 12,5 тисячі дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на департамент освіти і науки.

"У столиці вже працюють 317 дитячих садків, або майже 60% від загальної кількості, і відвідують їх 12 500 дітей", — ідеться в повідомленні.

Протягом липня — серпня комісії за участю представників районних у місті Києві державних адміністрацій, столичного Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій та Департаменту муніципальної безпеки обстежили стан укриттів у 100% комунальних закладів дошкільної освіти. У результаті перевірки 63% комунальних садків були визначені як такі, що можуть працювати у звичному режимі.

Наголошується, що в закладі дошкільної освіти одночасно може перебувати така кількість дітей і працівників, на яку розраховане укриття. Це одна з головних вимог і єдине обмеження щодо прийому в дитячі садки Києва.

Читайте також: У Чернівцях зупиняють роботу 15 дитсадків через відсутність укриттів

У разі, якщо обраний заклад дошкільної освіти не має можливості відновити роботу або поки не працює, батьки можуть перевести дитину до іншого садка. Для цього необхідно створити заявку в системі електронного запису "СЕЗ ЗДО". Доки запрошення не надійшло, можна додати до переліку обраних закладів номери тих, що мають укриття й уже функціонують у звичайному режимі.

Читайте також: В Овручі будують дитсадок за гроші уряду Естонії

Як повідомляв Укрінформ, від початку навчального року ще 424 школи перейшли з очного на дистанційне навчання через прямі обстріли ворожої артилерії, водночас десятки шкіл повертаються до очного навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-