До Київської клінічної лікарні №8 доставили нове медобладнання

До Київської клінічної лікарні №8 доставили нове медобладнання

Укрінформ
Київські депутати за підтримки польських партнерів доставили до міської клінічної лікарні №8 медичне обладнання.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє пресслужба Київської міськради.

«Депутати Київської міської ради Юлія Ярмоленко та Олександр Бродський за підтримки польських партнерів доставили медичне обладнання до Київської міської клінічної лікарні №8», - йдеться у повідомленні.

Також Ярмоленко зазначила, що медичний персонал клінічної лікарні з перших днів війни працював понаднормово та надавав стаціонарну багатопрофільну допомогу і комплексну реабілітацію постраждалим.

«Ми робимо все для того, щоб підтримувати один одного та регулярно надавати гуманітарну допомогу медичним закладам, військовим та цивільним. Наразі актуальним залишається питання забезпечення лікарень додатковим обладнання задля повноцінної роботи та створення комфортних умов для реабілітації пацієнтів. Тому за підтримки польських партнерів наша команда доставила до міської клінічної лікарні медичне обладнання, зокрема ліжка та матраци для хворих», – сказала депутатка.

Водночас вона додала, що в умовах війни необхідно ще більше згуртуватись і проявити єдність та силу заради перемоги.

Читайте також: Українські лікарі щодня рятують тих, кого росія намагається вбити – Зеленська

Як повідомлялося, багатодітні сім'ї Києва отримали 2 400 продуктових наборів від Товариства Червоного Хреста України, які підготував Гуманітарний штаб столиці разом із соцслужбами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-