Екскерівник комунального підприємства у Києві незаконно нарахував собі премій на 180 тисяч

Екскерівник комунального підприємства у Києві незаконно нарахував собі премій на 180 тисяч

Укрінформ
У Києві правоохоронці викрили колишнього керівника комунального підприємства в незаконному нарахуванні премій та виплат на суму понад 180 тисяч гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"Слідчими управління поліції в метрополітені було встановлено, що колишній керівник комунального підприємства спільно з іншими службовими особами, перебуваючи у змові, незаконно отримував премії та доплати у великому розмірі. Ця інформація була отримана з аудиторського звіту", – ідеться в повідомленні.

Судово-економічна експертиза показала, що експосадовець отримував такі винагороди за нібито інтенсивність праці та виконання важливої роботи. Розмір цих премій становив понад 180 тисяч гривень.

Читайте також: Затримали посадовця КМДА, який брав данину зі столичних автоперевізників

Зловмиснику оголошена підозра в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, наприкінці липня у Львові поліцейські повідомили про підозру колишньому посадовцю обласної держадміністрації, який привласнив майже 1 мільйон державних коштів, скерованих на будівництво амбулаторії в межах президентської програми "Велике будівництво".

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-