Багатодітні сім'ї у столиці отримали 2400 продуктових наборів

Багатодітні сім'ї у столиці отримали 2400 продуктових наборів

Укрінформ
Багатодітні сім'ї Києва отримали 2 400 продуктових наборів від Товариства Червоного Хреста України, які підготував Гуманітарний штаб столиці разом із соцслужбами.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на заступника голови КМДА Валентина Мондриївського.

«Гуманітарний штаб Києва з початку повномасштабної військової агресії зосередився на функції забезпечення міста всім необхідним у разі блокади – на 30 днів із розрахунку на 2 мільйони осіб. На сьогодні можемо впевнено казати, що столиця має такий запас. Але, крім цього, важливою функцією Гуманітарного штабу стала і співпраця з міжнародними партнерами. Один зі свіжих прикладів такої плідної співпраці – допомога товариства Червоного Хреста України, який передав більше 40 тонн продуктів довготривалого зберігання соціальним службам столиці. Цю допомогу вже отримали столичні багатодітні сім’ї», – розповів він.

Чиновник також нагадав, що у столиці підготовлено ще 100 тисяч продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб. Щоб отримати такий продуктовий набір, потрібно пройти реєстрацію в одному з районних ЦНАПів або їхніх філіях.

Читайте також: Ізраїль відправив до Харкова 25 тисяч продуктових наборів – посольство

Як повідомлялося, 7 480 внутрішньо переміщених осіб у Києві отримали талони продуктові набори від Гуманітарного штабу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-