Переселенці з регіонів активних бойових дій отримають у Києві продуктові набори

Переселенці з регіонів активних бойових дій отримають у Києві продуктові набори

Укрінформ
Внутрішньо переміщені особи, які прибули до Києва з регіонів, де ведуться активні бойові дії, отримають допомогу від Гуманітарного штабу Києва у вигляді продуктових наборів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«З резервів Гуманітарного штабу Києва виділено майже 1500 тонн продуктів для надання переселенцям. Ми запропонували найпростіший механізм для отримання такої допомоги», - зазначив посадовець.

За його словами, переселенцям із паспортом та довідкою про взяття на облік як ВПО слід прийти до одного з 10 міських ЦНАПів та отримати талон, що дає право на отримання допомоги від столиці у міських терцентрах.

«Протягом 45 днів внутрішньо переміщені особи можуть забрати свій продуктовий набір у будь-якому з 33 місць видачі. Перелік усіх адрес буде вказано на зворотному боці самого талона», - зазначив чиновник.

Заступник голови КМДА заявив, що для запобігання незручностям у Центрах надання адмінпослуг було створено додатково 110 робочих місць, що дасть змогу без зайвих черг обслуговувати переселенців. Реєстрацію розпочнуть наступного тижня.

Читайте також: У Хмельницькому відкрили центр допомоги для дітей-переселенців

Як повідомлялося, у Харківській області почали формувати набори з надісланих продуктів. До цього в громади направляли готові набори, сформовані в інших областях.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-