У Києві створять реабілітаційний центр для військових і цивільних

У Києві створять реабілітаційний центр для військових і цивільних

Укрінформ
У столиці на базі Київської обласної клінічної лікарні №2 створять комплексний реабіліатційний центр для поранених цивільних та військових. Відкриття закладу обговорювали на першому засіданні робочої групи у Київській ОВА.

Про це повідомляють на сайті Київської ОВА, передає Укрінформ.

У засіданні взяли участь заступники голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк та Жанна Осипенко, заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я Марія Кисельова, директорка Департаменту охорони здоров’я Олена Єфіменко та представники громадського сектору.

"Наразі в Київській області немає військового госпіталя, який би мав реабілітаційний центр із наданням комплексної профільної медичної допомоги тим, хто цього потребує. Під час першого засідання учасники робочої групи напрацювали «дорожню» карту створення реабілітаційного центру для поранених військових та цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Понад 50 поранених українських силовиків проходять лікування у Литві

Також на засіданні визначилися, що заклад, який першочергово займатиметься ортопедичною реабілітацію, створять на базі Київської обласної клінічної лікарні №2. На першому етапі реалізації проекту планується розгортання щонайменше 30 ліжко-місць.

Крім того, учасники робочої групи вже працюють над розробкою концепції центру та планом заходів.

Як повідомлялось, у Київській обласній клінічній лікарні відкрили кардіологічне відділення.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-