Кличко закликав Київраду ухвалити рішення про створення ландшафтного заповідника «Протасів яр»

Кличко закликав Київраду ухвалити рішення про створення ландшафтного заповідника «Протасів яр»

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко закликав депутатів Київської міської ради ухвалити рішення про створення ландшафтного заповідника «Протасів яр».

Про це йдеться у повідомлення КМДА у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Протасів яр" буде ландшафтним заказником! Я звернувся до депутатів з вимогою, щоб в перерві після засідання з воєнних питань зібралися земельна та екологічна комісії, які не зібралися зранку. І щоб вони підтримали правки громади", – зазначив Кличко.

Зауважується, що над проєктом цього рішення працювали разом з Романом Ратушним, який боровся за збереження Протасового яру зеленою зоною столиці, й який героїчно загинув, захищаючи Україну від навали російських варварів.

Читайте також: Кличко перевірив роботи з відновлення пошкодженого внаслідок ракетного обстрілу будинку на Оболоні

Як повідомлялося, Роман Ратушний загинув на Харківщині. Він був відомим столичним активістом, військовослужбовцем 93-ї бригади "Холодний Яр". Ратушний був у розвіддозорі в складі бойової групи і загинув під час виконання бойового завдання. Про загибель стало відомо 14 червня.

5 липня Роману Ратушному мало виповнитися 25 років. Він був учасником Революції гідності в 16 років, громадським активістом. Ратушний відомий, зокрема, боротьбою за збереження Протасового Яру від забудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-