У столиці перевіряють готовність шкіл до навчального року

У столиці перевіряють готовність шкіл до навчального року

Відео
Укрінформ
У Києві спеціальні комісії перевіряють, щоб до 15 серпня школи були готові до початку навчального року в очному форматі в умовах війни.

Як передає Укрінформ, про це заявив голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов, повідомляє КМВА у Телеграмі.

“Станом на сьогодні є постанова Кабміну про початок навчального року в умовах війни. І ми готуємося, щоб відповідні навчальні заклади були готові вже до 15 серпня”, - заявив Жирнов.

Він поінформував, що для цього призначені відповідні комісії, які працюють та перевіряють всі школи до початку навчального процесу. У КМВА вважають, що з початку навчального року діти підуть у школи і будуть навчатися.

Читайте також: На Запоріжжі загарбники шантажем змушують віддавати дітей у школи з російською програмою

Щорічна перевірка усіх шкіл і дитсадків Києва на готовність до навчального процесу триває. Цього року одним із важливих критеріїв для роботи навчального закладу є наявність укриття.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 24 червня через російську агресію в Україні пошкоджено 1735 навчальних закладів для дітей дошкільного та шкільного віку, а 200 зруйновано повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-