На вході до Центрального вокзалу Києва посилили контроль

На вході до Центрального вокзалу Києва посилили контроль

Фото
Укрінформ
"Укрзалізниця" з метою підвищення безпеки із 9 червня офіційно розпочинає роботу комплексної система огляду на Центральному залізничному вокзалі Києва.

Як передає Укрінформ, про це голова правління товариства Олександр Камишін повідомив у Телеграмі.

"Відсьогодні посилили контроль на вхід на центральному Київському вокзалі. Це тільки черговий крок по посиленню безпеки на наших вокзалах та в поїздах. Ми будемо і далі продовжувати робити все, щоб наші вокзали і поїзди залишались зоною посиленої безпеки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Центральному вокзалі Києва встановили рамки-металошукачі

В Укрзалізниці зазначили, що посилений контроль націлений на виявлення вибухонебезпечних речовин, зброї та набоїв.

"Ми зробимо все, щоб середній час очікування в черзі складав до 3-х хвилин. А в пікові години — не більше 10 хвилин. Ми зуміли забезпечити безпеку наших пасажирів в перші 100 днів війни. І зробимо все, щоб #залізна_безпека стала стандартом безпеки в наших пасажирських перевезеннях і надалі", - зауважив Камишін.

На вході до Центрального вокзалу Києва посилили контроль / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Для цього ми залучили команду і техніку міжнародного аеропорту Бориспіль під керівництвом Олексія Дубревського. Це результат злагодженої колаборації різних інфраструктурних гілок під керівництвом Міністра Інфраструктури Олександра Кубракова.

Як повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України спростував фейки щодо перевезення «Українська залізниця» зброї пасажирськими вагонами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-