У столиці затримали трьох людей, які фотографували руйнування від ракетного удару

У столиці затримали трьох людей, які фотографували руйнування від ракетного удару

Укрінформ
Правоохоронці затримали у Дарницькому районі столиці трьох чоловіків, які фотографували руйнування, завдані російськими ракетами, та пересилали фото на російський номер.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Патрульної поліції Києва, передає Укрінформ.

"Трьох зловмисників інспектори затримали того ж дня у Дарницькому районі, неподалік місця ранкового обстрілу. Затримані віком від 26 до 39 років фотографували руйнування, які завдали російські крилаті ракети, та пересилали знімки на номер абонента російського оператора", - йдеться у повідомленні.

Також у неділю під час несення служби на одному з блокпостів у Оболонському районі увагу Києва інспекторів привернув пасажир міжміського автобуса.

"Чоловік помітно нервував та постійно плутався у своїй особистій інформації. А також не зміг навіть чітко назвати своє ім'я та адресу проживання. Патрульні спільно з прикордонниками встановили особу чоловіка. Виявилося, що це - 54-річний громадянин, ймовірно, учасник незаконних збройних формувань на сході країни", - поінформували правоохоронці.

Читайте також: На Донеччині затримали зрадника за передачу інформації ворогу

Патрульні передали всіх затриманих слідчо-оперативній групі.

У відомстві закликали громадян бути пильними і, побачивши підозрілих осіб, які можуть бути диверсантами, розвідниками або мародерами, терміново телефонувати за номером 102.

Як повідомлялося, 5 червня ворог здійснив ракетні обстріли Дарницького та Дніпровського районів Києва. По Києву було випущено 5 крилатих ракет Х-22, одну знищили підрозділи ППО, решта поцілили в Дарницький вагоноремонтний завод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-