У Києві відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

У Києві відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

Відео
Укрінформ
У Києві відкрили центр комплексної підтримки переселенцям «Я – Маріуполь».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Підтримка їде до маріупольців! Новий центр «Я-Маріуполь» відкрився у Києві. Це мультисервіс, комплексна підтримка, а ще відчуття дому, за яким так скучили», - йдеться у повідомленні.

Центр у столиці відкрився за підтримки Київської міськради, і знаходиться по вул. Антоновича, 39.

Присутній на відкритті центру Маріупольський міській голова Вадим Бойченко заявив, що через центри «Я-Маріуполь» створюють всередині країни маріупольські осередки.

«Це більше ніж про підтримку один одного, це про єдність та бажання не тільки зберегти Маріуполь, таким яким він був, а й дати йому майбутнє. Зараз Маріуполь для всього світу має багато сенсів, але для нас, маріупольців, це, в першу чергу – наш дім. Маріуполь живе у маріупольцях, у наших серцях та сподіваннях», - наголосив мер.

Це четвертий “Я-Маріуполь”. Такі хаби працюють у Запоріжжі, Дніпрі та Вінниці. Тисячі маріупольців отримають допомогу – від гуманітарної підтримки до консультації психолога.

Зауважується, що “Я-Маріуполь” продовжить розширюватися. Він з'явиться у Львові, Одесі, Івано-Франківську, Кропивницьку та інших містах.

Читайте також: По всьому Маріуполю розставили телеекрани і крутять російську пропаганду

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей. Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто стоїть на порозі екологічної та інфекційної катастрофи.

Фото: Телеграм Маріупольської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-