Кличко влаштував главам МЗС Німеччини й Нідерландів прогулянку Володимирською гіркою

Кличко влаштував главам МЗС Німеччини й Нідерландів прогулянку Володимирською гіркою

Фото
Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко влаштував міністрам закордонних справ Німеччини та Нідерландів Анналені Бербок і Вопке Гукстрі прогулянку Володимирською гіркою.

Про це Кличко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Зустрівся сьогодні з міністрами закордонних справ Німеччини та Нідерландів - Анналеною Бербок та Вопке Гукстрою. Під час спілкування я підкреслив, що сьогодні має бути єдина позиція Європи щодо відмови від російських енергоресурсів, якими росія довго шантажувала країни ЄС і перетворила газ та нафту в політичний інструмент", - зазначив міський голова.

Він подякував європейським партнерам за підтримку і допомогу: фінансову, військову, політичну. Зокрема, Німеччині - за підтримку європейських прагнень України та її повного членства у Європейському Союзі, а також за те, що ФРН, як заявила Бербок, надасть Україні всебічну підтримку в розслідуванні воєнних злочинів, які скоює росія в Україні.

"Це - важливо! Злочини росії проти людяності мають бути покарані", - наголосив Кличко.

За його словами, Вопке Гукстрі він подякував за те, що разом із Німеччиною Нідерланди нададуть Україні важке озброєння, зокрема, гаубиці.

Читайте також: Військова, фінансова та гуманітарна допомога: Нідерланди й надалі підтримуватимуть Україну

На завершення Кличко влаштував очільникам міністерств закордонних справ Німеччини та Нідерландів невелику екскурсію - прогулянку Володимирською гіркою.

Як повідомлялося, міністри закордонних справ Нідерландів та Німеччини 10 травня перебувають в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-