Киян закликають не відвідувати кладовища під час воєнного стану

Киян закликають не відвідувати кладовища під час воєнного стану

Укрінформ
Влада Києва просить громадян утриматись від відвідування кладовищ під час поминальних днів на період дії воєнного стану через небезпеку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні, українці вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи кладовища», - ідеться у повідомленні.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник нагадав, що в Україні, зокрема в Києві діє воєнний стан. З 24 лютого столиця неодноразово зазнавала ракетних ударів, загинули мирні жителі, пошкоджені будинки, школи, дитсадки, є факти обстрілів кладовищ.

Тому міська влада просить киян утриматись від відвідування кладовищ і перенести візит до моменту, коли ситуація стане більш безпечною.

«Не створюйте скупчення людей в ці дні на територіях кладовищ, не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких», – закликав Поворозник.

Читайте також: Як у центрі Києві викорінили пам’ятник «дружби з рф»

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. Збройні сили України, Сили територіальної оборони та весь український народ чинять спротив російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-