Президент – про повернення киян до столиці: Треба працювати

Президент – про повернення киян до столиці: Треба працювати

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що однозначної відповіді на запитання щодо повернення мешканців столиці до Києва ніхто дати не може, оскільки має бути враховано і безпековий, і економічний компоненти.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю низці онлайн-медіа, у тому числі Укрінформу.

«Тут ніхто вам точної відповіді не дасть. Тому що можуть повернутися росіяни? Можуть. Але чи потрібно, щоб працювало місто? Сто відсотків», - сказав Зеленський.

За його словами, щоб не звертатися по допомогу до партнерів, потрібно, щоб країна працювала і жила.

Читайте також: Зеленський назвав умови росії для зустрічі з путіним

«Незважаючи на війну, треба звикнутися з думкою, що не треба чекати моменту, коли жодного пострілу не буде. Ми всі цього хочемо, але може бути по-різному. Тому треба працювати. Я маю на увазі, що економіка повинна запуститися. Без неї грошей на нашу армію не буде, і це головне… Нам місяць допоможуть, два місяці допоможуть ті чи інші партнери, але вічно це не буде. Тому треба працювати – це відповідь щодо повернення», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко закликав киян почекати з поверненням до столиці. Мер зауважив, що посилається виключно на рекомендації військових, які попереджають про загрозу ворожих ракетних обстрілів. Також ще триває розмінування прилеглих територій, і є випадки загибелі людей внаслідок підривів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-