Скандального депутата Юрченка затримали на столичному блокпосту зі зброєю

Скандального депутата Юрченка затримали на столичному блокпосту зі зброєю

Відео
Укрінформ
7 квітня у Києві на одному з блокпостів затримали народного депутата від партії Слуга народу Олександра Юрченка: при собі політик мав зброю без документів.

Про затримання Юрченка повідомив депутат Київради Олександр Погребиський, передає Укрінформ.

Юрченка затримали після того, як він вступив у суперечку з бійцем територіальної оборони та почав хапатися за його зброю.

"Сьогодні нардеп Юрченко, підійшовши до постового, який виконував свої обов'язки, почав лаятись і тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звичайно, посвідчення він не показав і не представився... Але хлопці зреагували миттєво та затримали порушника", - заявив Погребиський.

Читайте також: Справу нардепа-хабарника направили до суду

При собі Юрченко мав зброю, на яку не було документів. Також після того, що сталося, він написав заяву на військових, але пізніше вибачився та визнав, що був неправий.

"Юрченко приїхав на один із постів - заїзд на територію, де знаходиться один із підрозділів одного з батальйонів територіальної оборони. Звичайно, там де знаходяться військові, там завжди є периметр, є пости і є караул. Його ввічливо попросили прибрати машину вперед, щоб не затуляти проїзд. Водій його відразу себе повів нормально, проїхав уперед, а він вискочив із машини та почав бикувати: "Ви хто такі, хто ваші керівники", - повідомив український військовий.

Нагадаємо: Олександра Юрченка виключили із фракції Слуга народу після скандалу з хабарництвом. За інформацією НАБУ, Юрченко нібито вимагав хабар у розмірі 13 тисяч доларів за внесення пропозицій до законопроєкту про управління відходами, а згодом ще 200 тисяч доларів на підкуп членів відповідного комітету Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-