Над Києвом вночі збили кілька ракет – Денисенко

Над Києвом вночі збили кілька ракет – Денисенко

Укрінформ
У Києві упродовж ночі над містом було збито кілька ракет рф.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це радник глави МВС України Вадим Денисенко заявив у ефірі українських телеканалів.

«У Києві, наскільки ми можемо наразі говорити, було збито кілька ракет, над столицею. Наразі ситуація уточнюється», - сказав він.

Говорячи про криміногенну ситуацію у столиці, Денисенко зазначив, що вона наразі знаходиться у цілому на досить низькому рівні.

«У Києві, якщо ми будемо говорити про криміногенну ситуацію, то вона у цілому на достатньо низькому рівні. Кримінальних злочинів у рази менше, ніж було у довоєнний час. Щодо воєнної ситуації – то кожен розуміє, що якщо тривога – то треба йти в укриття», - уточнив він.

За його словами, також наразі у столиці вдалося нормалізувати ситуацію з блокпостами.

«Так, є черги при переході через мости київські. Але у цілому можемо говорити про те, що з блокпостами наразі ситуація більш-менш врегульована», - сказав радник глави МВС України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року путінська росія розпочала масштабну військову агресію проти України, масовані обстріли та бомбардування житлових районів українських міст та селищ, що призвело до масових жертв серед мирного населення та примусило мільйони людей покинути свої домівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-