Оборона Києва повністю готова дати відсіч росіянам - військова адміністрація

Оборона Києва повністю готова дати відсіч росіянам - військова адміністрація

Укрінформ
Оборона столиці повністю готова дати гідну відсіч російським агресорам.

Як повідомляє Укрінформ, про це заявив на брифінгу голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, оцінюючи оперативну ситуацію в регіоні.

Відвідавши пости оборони столиці, Павлюк переконався, що місцеві органи влади, територіальна оборона та ЗСУ вживають всіх необхідних заходів для відсічі ворогу.

«Ми готові гідно зустріти ворога та відправити його в пекло. Особливо надихає настрій бійців, які готові стояти до останнього подиху та останнього патрона. Ситуація в області контрольована», – запевнив Павлюк.

За його словами, найбільш небезпечними напрямками залишаються Житомирська траса, міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Дмитрівська громада, Макарів, північ Вишгородського району та території трьох громад Броварського району.

Він зазначив, що у найнебезпечніших районах Київщини проводиться евакуація цивільного населення та завозиться гуманітарна допомога. Але ворог, за його словами, нехтуючи усіма міжнародними договорами, часто зриває заплановані заходи.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині за останні два дні було знищено 10 ДРГ загальною чисельністю у 100 осіб.

З 24 лютого триває повномасштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-