Командувач Сухопутних військ перевірив оборону найгарячішого напрямку Києва

Командувач Сухопутних військ перевірив оборону найгарячішого напрямку Києва

Фото
Укрінформ
Командувач оборони Києва - командувач Сухопутних військ ЗС генерал-полковник Олександр Сирський перевірив оборону на північно-західних підступах до столиці.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Сухопутних військ ЗСУ.

«Вже понад 12 діб ворог безуспішно намагається прорвати оборону українських захисників на цьому напрямку. Запеклі бої з російсько-окупаційними військами тут тривають як вдень, так і вночі. Агресор несе великі втрати в техніці та живій силі», - йдеться в повідомленні.

Поспілкувавшись із українськими військовими генерал-полковник Олександр Сирський відзначив, що українські захисники готові захищати свою Батьківщину, а підступи до столиці на надійному замку і ворог туди не пройде.

Командувач Сухопутних військ перевірив оборону на північно-західному напрямку Києва / Фото: Facebook

«Бойовий дух наших захисників знаходиться на високому рівні. Ми будемо знищувати ворога при будь-якій можливості. Російські війська відчують всю лють і силу Українських захисників», - відзначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Як повідомлялося, найбільш небезпечними напрямками на Київщині залишаються Житомирська траса, Буча - Ірпінь - Гостомель, Макарів та північ Вишгородського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-