У Києві залишки збитої ворожої ракети впали на багатоповерхівку,  є загиблий і поранені

У Києві залишки збитої ворожої ракети впали на багатоповерхівку, є загиблий і поранені

Фото, відео
Укрінформ
Уранці у Дарницькому районі столиці внаслідок падіння залишків збитої ракети сталося руйнування в багатоповерхівці.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Телеграмі ДСНС.

«17 березня о 5:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу та руйнування житлового будинку у Дарницькому районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники встановили, що внаслідок падіння залишків збитої ракети сталося руйнування конструкцій будинку на 16-му та технічному поверсі, а також займання у квартирі на 16-му поверсі.

«О 5:49 займання на площі 20 кв. м ліквідовано. Проводиться евакуація людей з 11-го та вищих поверхів будинку та аварійно-рятувальні роботи з розбирання конструкцій та пошуку людей. На місці задіяно 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 60 чоловік особового складу», - повідомили у ДСНС.

За попередньою інформацією, було евакуйовано 30 осіб, з яких троє постраждали, загинула одна особа. Інформація уточнюється.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-