Під Києвом усю ніч ішли артилерійські бої, ЗСУ знищили багато ворожої техніки - МВС

Під Києвом усю ніч ішли артилерійські бої, ЗСУ знищили багато ворожої техніки - МВС

Укрінформ
Упродовж ночі українська армія вела наступальні дії, внаслідок яких знищено “достатньо багато” військової техніки російських загарбників та особового складу.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні цілу ніч були артилерійські бої, цілу ніч українська армія вела наступальні дії, цілу ніч той, хто живе в Києві, на західній частині особливо і в наближених населених пунктах, вони не могли цього не чути просто. Станом на зараз із того, що можу я говорити, в цілому все іде нормально, в цілому. Я буду дуже акуратно говорити, ми знищили достатньо багато військової техніки, достатньо багато живої сили. Більш точні дані буде оприлюднювати трішки пізніше Генеральний штаб, але станом на зараз в цілому операція іде нормально”, - розповів Денисенко.

Він також поінформував, що сьогодні близько шостої ранку російські окупанти знову обстрілювали місто Київ.

“ППО спрацювало, була збита як мінімум одна ракета…”, - сказав радник міністра МВС.

За його словами, внаслідок обстрілів стався обвал верхніх поверхів двох житлових будинків, де наразі працюють пожежники та рятувальники.

“Про жертви будемо говорити трішки пізніше”, - уточнив Денисенко.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 16 березня внаслідок ворожого обстрілу і потрапляння уламків снаряду стався обвал у 12-поверховому житловому будинку в Шевченківському районі столиці, за попередніми даними, двоє людей постраждали. Також частково пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-