Кількість загиблих від сьогоднішнього авіаобстрілу Києва збільшилась до п'яти

Кількість загиблих від сьогоднішнього авіаобстрілу Києва збільшилась до п'яти

Укрінформ
У столиці внаслідок обстрілу чотирьох житлових будинків вранці 15 березня загинуло п’ятеро осіб.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення, передає Укрінформ.

"В окупантів немає коріння. Немає памʼяті. І немає душі. Російські війська атакували Київ, атакували киян. Чотири житлові будинки зруйновані. Розбір завалів ще продовжується. Станом на цей час відомо про пʼятьох загиблих в Києві", - сказав Президент.

Він звернувся до російських загарбників, вказавши, що обстріл вони здійснили у місті, про яке самі завжди говорили: "мать городов русских", і яке, власне, зробило наші народи історичними.

"І який ви сьогодні бомбили. Просто людей, просто житлові масиви. Бомбили і знову бомбили. Нам таких дітей не потрібно. Дякую", - наголосив Зеленський.

За словами Президента, окупанти продовжують вважати захоплення нашої столиці своєю ключовою політичною метою. "Вони сподіваються, що контроль над Києвом дасть їм контроль над Україною. Це абсурд абсолютний – з усіх точок зору", - заявив він.

Читайте також: Деякі будинки після обстрілу Києва фактично непридатні для життя

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

15 березня вранці російські війська обстріляли житлові будинки та інфраструктуру столиці. Внаслідок ракетних обстрілів пошкодження зазнали багатоповерхівки у Подільському та Святошинському районах. Крім того, внаслідок обстрілів пошкоджено приватний будинок на Осокорках і фасад станції метро у Шевченківському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-