Судилося жити: на Оболоні знайшли черепаху, яка вціліла після обстрілу будинку

Судилося жити: на Оболоні знайшли черепаху, яка вціліла після обстрілу будинку

Фотохроніка війни
Укрінформ
У Києві врятували черепаху, яку вибуховою хвилею викинуло з вікна обстріляного російськими військами будинку на столичній Оболоні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив журналіст Дмитро Реплянчук, який і виявив тварину, що опинилася на землі.

«Черепаха схоже пролетіла кількадесят метрів і впала за парканом футбольного стадіону. Жива, але поранило лапку. Так і лежала собі на траві, дивлячись на зруйновану домівку і сподіваючись побачити господарів», – написав Реплянчук.

Журналіст передав врятовану медикам Червоного хреста і звернувся до користувачів соцмережі з проханням допомогти знайти її господарів.

Пізніше в коментарях до допису написали, що власниця черепахи знайшлася. Щоправда, тепер шукають саму тварину.

Як повідомляв Укрінформ, о 5 годині ранку 14 березня артилерійський снаряд влучив в дев’ятиповерховий житловий будинок на Оболоні, що у Києві. Сталося часткове руйнування з 1 по 3 поверхи та загоряння квартир на 3 та 4 поверхах. Було виявлено тіло 1 загиблої особи, 3 особи госпіталізовано, 9 особам допомогу надано на місці.

Читайте також: Як «руській мір» забрав життя у київського будинку на Оболоні

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-