Як «руській мір» забрав життя у київського будинку на Оболоні

Як «руській мір» забрав життя у київського будинку на Оболоні

Фотохроніка війни
Укрінформ
Удосвіта 14 березня артилерійський снаряд, випущений російськими військами, долетів до столичної Оболоні та влучив у 9-поверховий житловий будинок.

Вигорілі квартири, вибиті вікна, але вцілілі вазони на них, зруйнований фасад будинку і сходовий майданчик трьох перших поверхів – таким будинок зустрів свій перший ранок після розстрілу окупантами.

Подекуди мешканці затягують відкриті «рани» квартир поліетиленовою плівкою. Щоб хоч якось зберегти вціліле від подальшого руйнування і спробувати затримати тепло всередині свого дому. Дому, який вирішив зруйнувати «руській мір».

Читайте також: Життя під землею: як пасажири метро стали співмешканцями

Багато хто пробує забрати з будинку частинки того, що колись було життям. До прильоту російського снаряду о 5-й годині ранку 19-го дня протистояння агресії рф.

За інформацією ДСНС, станом на 07:40 в дев’ятиповерховому житловому будинку було виявлено тіло 1 загиблої особи, 3 особи госпіталізовано, 9 особам допомогу надали на місці. 

Підрозділи ДСНС врятували 15 осіб та евакуювали 63 особи.

Читайте також: У Києві уламки ракети впали на Куренівці - одна людина загинула, шестеро поранених

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-