Президент призначив керівника Київської обласної військової адміністрації

Президент призначив керівника Київської обласної військової адміністрації

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський призначив Олександра Павлюка керівником Київської обласної військової адміністрації.

Про це він повідомив під час свого відеозвернення, передає Укрінформ.

"Щоб додатково посилити оборону столиці та Київської області, я призначив керівником обласної військової адміністрації Олександра Павлюка, Героя України, генерал-лейтенанта, командувача Операції Об'єднаних сил", - сказав Президент.

Звільнений голова Київської обласної адміністрації Олексій Кулеба, за словами Зеленського, допомагатиме військовому керівництву.

"Тож київський напрямок і Київська область отримають ще більшу увагу", - зазначив Президент.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

15 березня вранці російські війська обстріляли житлові будинки та інфраструктуру столиці. Внаслідок ракетних обстрілів пошкодження зазнали дві багатоповерхівки у Подільському та Святошинському районах.

Крім того, внаслідок обстрілів пошкоджено приватний будинок на Осокорках і фасад станції метро у Шевченківському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-