Київська ППО з кожним днем поповнюється та міцнішає - голова військової адміністрації

Київська ППО з кожним днем поповнюється та міцнішає - голова військової адміністрації

Укрінформ
Столична система протиповітряної оборони з кожним днем збільшується і міцніє.

На цьому в інтерв'ю НВ розповів голова Київської міської військової адміністрації генерал Микола Жирнов, передає Укрінформ.

"Наразі ППО в такому стані, який дозволяє виконувати завдання з оборони столиці. З кожним днем ця система поповнюється та міцнішає. Ви можете це відслідкувати за кількістю розгромленої ворожої авіації та ракет. Ворог розуміє, що над Києвом краще не літати, бо знає, що тут на нього чекають сюрпризи в кожному районі та кожному кварталі", - заявив Жирнов.

За його словами, втрати в російсько-українській війні вже перебільшують втрати у двох чеченських кампаніях.

"Ми бачимо загальну цифру по Україні скільки втратили російські окупанти техніки і особового складу. Це офіційна цифра, ділити поміж областями і підраховувати окремо немає часу. Ми такої статистики не ведемо. Достатньо сказати, що Росія таких втрат ніколи не несла, втрати в російсько-українській війні вже перебільшують втрати у двох чеченських кампаніях", - додав голова Київської міської військової адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня вранці у Києві внаслідок влучання снаряда у багатоповерхівку в Оболонському районі загинули двоє осіб.

Троє осіб госпіталізовані. Підрозділи ДСНС врятували 15 осіб та евакуювали 63 особи.

Фото: НВ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-