Зеленський відвідав блокпости у Києві

Зеленський відвідав блокпости у Києві

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав блокпости, поспілкувався із захисниками на них та запевнив, що Україна обов’язково переможе.

Про це він розповів у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Заїжджав сьогодні (у неділю – ред.) і на блокпости. Не хотів, щоб це було дуже публічно. Просто підтримати наших хлопців, поговорити. Мужні хлопці, веселі хлопці, які захищають Київ і знають, що ми переможемо. Відчувається це. Переможемо завдяки тому, як тільки ми, українці, вміємо гуртуватися. Уміємо завжди памʼятати про своїх. Своїх – по духу, по серцю, по щирості», - зазначив Зеленський.

Він також поділився історією, що зустрів на блокпосту надзвичайну людину, яка щоденно просто від душі підтримує українських захисників, щоденно привозить їм каструлю з борщем, за словами Президента, справді смачним і справді українським.

«І я знаю, що саме на таких людях століттями тримається наша держава. Саме завдяки таким людям ми переживемо будь-які чорні дні. Бо ми – разом. І ми завжди захищаємо своїх. І своє. Не за гроші. Без примусу. Не як ті, хто прийшов до нас. А тому що ми – українці», - переконаний глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у неділю відвідав поранених захисників України, які проходять лікування у військовому госпіталі. У цей медзаклад доправили військових з ушкодженнями різного ступеня тяжкості після боїв у Київській області.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-