Зеленський: Ворог зайде в Київ, якщо знищить усіх нас

Зеленський: Ворог зайде в Київ, якщо знищить усіх нас

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що російські війська зможуть зайти в Київ, лише якщо знищать усіх українців.

Про це він сказав в інтерв'ю іноземним ЗМІ, відповідаючи на запитання, чи є ймовірність, що російські загарбники увійдуть у Київ, повідомляє Укрінформ.

"Якщо будуть сотні, тисячі людей і тисячі військових, яких зараз мобілізує росія, і вони усі прийдуть сотнями чи тисячами танками, вони зайдуть в Київ. Ми це розуміємо. Якщо вони будуть робити «килимове бомбардування» і просто вирішать стерти історичну пам'ять всього цього регіону, історію Київської Русі, історію Європи, вони зайдуть в Київ. Якщо вони знищать усіх нас, вони зайдуть в Київ. І тому якщо в цьому ціль, то хай заходять", - сказав Президент.

Але в такому випадку, заявив він, ворогу доведеться жити на цій землі самим, і "точно без нас". "Друзів серед нас вони точно не знайдуть", - наголосив Зеленський.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З початку війни ворог намагається захопити Київ, але ЗСУ активно відбивають усі атаки.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-