Київ допомагає в евакуації прилеглих міст та посилює оборону - КМДА

Київ допомагає в евакуації прилеглих міст та посилює оборону - КМДА

Укрінформ
Ніч проти 12 березня у Києві пройшла спокійно.

Як передає Укрінформ, про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє пресслужба КМДА.

Після завершення комендантської години починають працювати магазини. Час комендантської години у вихідні дні не змінюється – з 20:00 до 7:00.

«Для сполучення лівого та правого берега працюватимуть Північний та Дарницький міст. Звертаюся до водіїв із проханням пропускати машини «швидкої» та автівки з гуманітарним вантажем. Усю інформацію про роботу магазинів, аптек, заправок можна знайти на сайтах київської міської влади та у за стосунку «Київ Цифровий», – повідомив Поворозник.

Він зазначив, що Київ продовжує допомагати з евакуацією з містечок, які розташовані біля Києва. Це – Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве.

«Медзаклади столиці безвідмовно видають рецепти та пільгові препарати та визначені програмою «доступні ліки». Щоб отримати пільговий рецепт потрібно звернутися до вузькопрофільного спеціаліста у консультативно-діагностичному центрі, а рецепт за програмою «доступні ліки» – у лікаря, з яким підписано декларацію. Аптеки приймають як електронні рецепти, так і у паперовому форматі», – розповів Поворозник.

Він додав, що Київ продовжує посилювати оборону та закликав мешканців виконувати вимоги військових на блокпостах.

«Традиційно звертаюсь до мешканців. Не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години, допомагайте тим, хто поруч. Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві метрополітен продовжує працювати у режимі перевезень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-