Передмістя столиці готується дати відсіч російському загарбнику – Міноборони

Передмістя столиці готується дати відсіч російському загарбнику – Міноборони

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ ЗС України - Командувач оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський перевірив готовність фортифікаційних об’єктів для зустрічі з російськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Міноборони.

«Такої єдності громадян та сил оборони ще не було ніколи. Ми готові відбити та перемогти ворога. Я впевнений, що на підступах до столиці агресор відчує всю лють українського народу», - цитує генерал-полковника Олександра Сирського пресслужба.

Як зазначається, для відсічі агресору вживається всіх необхідних заходів, обладнуються блокпости, спостережні пункти, організовуються мобільно-дозорні групи та інше.

Передмістя Києва готується дати відсіч російському окупанту / Фото: Міністерство оборони України

Як повідомляв Укрінформ, голова Київської військової адміністрації Микола Жирнов повідомив, що ситуація в столиці України на сьогодні залишається напруженою, однак триває підготовка військових та тероборони для оборони Києва. За його словами, територіальна оборона з кожним днем укріплюється та міцнішає. Встановлюються блокпости, опорні пункти та мінуються об’єкти. Перетворено кожний квартал і кожну вулицю та будинок в неприступну фортецю. Він також повідомив, що на околицях Києва ситуація контролюється українськими військовими, однак найбільш загрозливим є Житомирський, Вишгородський напрямки, міста Буча, Ірпінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-