Київ вступив у фазу оборони - Кличко

Київ вступив у фазу оборони - Кличко

Відео
Укрінформ
Столиця вступила в фазу оборони, в деяких районах Києва лунають постріли і вибухи.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Місто вступило у фазу оборони. Зараз в деяких районах Києва лунають постріли і вибухи, які ви чуєте. Українські військові знешкоджують диверсійні групи росіян. Деякі з них вже проникли в Київ. І ворог хоче поставити на коліна столицю та нас з вами знищити" ,- сказав Кличко.

За його словами, у зв’язку з наближенням активних бойових дій міська влада звертається до мешканців Оболонського району не виходити на вулиці. "Бо це небезпечно. Залишайтеся в приміщеннях – вдома, або в укриттях. Виходити можна тільки, якщо, за сигналу повітряної тривоги, ви прямуєте в укриття. З мапою укриттів можна ознайомитися на сайті та в соцмережах міської влади. Не покидати домівок чи укриттів я закликаю і мешканців інших районів Києва. Щоб не наражатися на небезпеку”, – звернуся до киян Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупанти вранці 25 лютого завдали чергового ракетного удару по Києву.

Система протиповітряної оборони збила ворожий літальний апарат. Його уламки впали в районі вулиці Кошиця на Харківському масиві.

Внаслідок потрапляння уламків загорівся житловий будинок за адресою вулиця Кошиця 7А, що складається з двох секцій: 1 секція 10-поверхова (влучання на рівні 1-2 поверх), друга секція - 16 поверхова (влучання на рівні 8-9 поверхів). Є загроза руйнування будинку.

Рятувальникам вдалося загасити пожежу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-