Поїзди з Києва та західного напрямку продовжують рух - Укрзалізниця

Поїзди з Києва та західного напрямку продовжують рух - Укрзалізниця

Укрінформ
Поїзди до та зі столиці, а також поїзди західного напрямку курсують і продовжать відправлятися за графіком; Поїзди східного напрямку продовжують рух на безпечній швидкості, можливі зупинки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АТ "Укрзалізниця" у Фейсбуці.

"Укрзалізниця повідомляє, що всі поїзди до та зі столиці, а також поїзди західного напрямку курсують і продовжать відправлятися за графіком. Поїзди східного напрямку продовжують рух на безпечній швидкості, при цьому можливі сповільнення та зупинки з міркувань безпеки біля станцій, що обладнані укриттями", - йдеться у повідомленні.

У компанії просять слідкувати за офіційними повідомлення у Telegram-каналі Укрзалізниці, на вокзалах та прибувати на посадку за 30 хвилин до графікового відправлення.

Як повідомлялося, по центрах військового управління у Києві та Харкові завдали ракетних ударів.

Читайте також: Росія розпочала війну проти України

Уранці 24 лютого жителі Києва прокинулися від звуків гучних вибухів. Про вибухи у Києві та Харкові заявило і видання CNN. Далі це стали підтверджувати очевидці у мережі.

Крім того, заявляють про вибухи у Бердянську, Краматорську, Борисполі, Василькові, Броварах, Гатному та інших містах.

Читайте також: З аеропорту «Бориспіль» евакуювали пасажирів

Про вибухи почали повідомляти близько 05:00 після того, як глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-