Кличко розраховує на об'єктивне розслідування щодо депутата Київради Трубіцина

Кличко розраховує на об'єктивне розслідування щодо депутата Київради Трубіцина

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що розраховує на об'єктивне та всебічне розслідування НАБУ щодо депутата Київради Владислава Трубіцина, якого затримали на хабарі.

Про це Кличко написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Розраховую на об‘єктивне та всебічне розслідування НАБУ щодо депутата Київради та його спільників, яких правоохоронці затримали на хабарі. Я завжди говорив і ще раз наголошую: ми будемо позбавлятися корупціонерів, які, працюючи в міській владі, спокусилися на конверти, валізи, вимагання хабарів. І будемо надалі допомагати правоохоронним органам притягати до відповідальності таких «діячів». Незважаючи на партійні кольори, посади чи регалії», – сказав Кличко.

Він наголосив, що неупереджені й активні дії правоохоронців є запорукою дотримання законності і чітким сигналом тим, хто закон намагається обійти.

Читайте також: Підозри щодо депутата Київради та інших осіб, викритих на хабарі, уже погоджені — Ситник

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили чинного депутата Київської міської ради (голову однієї з постійних комісій Київради) і ще п'ятьох осіб на одержанні хабаря в розмірі 1,26 млн грн за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Голова політичної партії «Слуга народу», заступниця голови однойменної парламентської фракції Олена Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник «СН» Владислав Трубіцин. Очільниця політсили скликала позачергову конференцію київської міської організації для розгляду цього інциденту.

Зі свого боку очільниця київської міської організації «Слуги народу», народний депутат із однойменної парламентської фракції Леся Забуранна заявила, що у політичній силі «Слуга народу» чекають об'єктивного розслідування справи щодо отримання хабаря депутатом Київської міської ради від партії «СН» Трубіциним.

Трубіцин зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання і очікує на вручення повідомлення про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-