Стрілянина у центрі Києва: суд обрав запобіжні заходи трьом затриманим

Стрілянина у центрі Києва: суд обрав запобіжні заходи трьом затриманим

Укрінформ
Суд обрав запобіжні заходи трьом затриманим за хуліганські дії біля фінансової установи у центрі столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Сьогодні Шевченківський районний суд столиці обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування триває», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Вінниці затримали молодиків, які вночі влаштували стрілянину в ресторані

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого до поліції Києва надійшло повідомлення про конфлікт та стрільбу біля фінансової установи на вулиці Володимирській у Шевченківському районі столиці. Попередньо з’ясовано, що між активістами та працівниками закладу виник конфлікт та бійка, у результаті чого двох людей госпіталізували, а чотирнадцятьох доставили до районного управління поліції.

3 лютого правоохоронці поінформували, що за хуліганські дії біля приміщення банківської установи затримали 25-річного та 26-річного киянина, а також 28-річного жителя Черкас. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Києва затриманим повідомили про підозру. Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-