У Вінниці затримали молодиків, які вночі влаштували стрілянину в ресторані

У Вінниці затримали молодиків, які вночі влаштували стрілянину в ресторані

Фото, відео
Укрінформ
Вінницькі поліцейські завдяки спецоперації "Грім" та залученню бійців спецпідрозділу КОРД затримали молодиків, які вчинили стрілянину в нічному розважальному закладі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

"Під час відпочинку в нічному розважальному закладі між двома компаніями виникла бійка, під час якої один з її учасників здійснив кілька пострілів у бік суперників. У результаті стрілянини травмовано двоє людей. Озброєний зловмисник та двоє його знайомих зачинились у вбиральні. Для їх затримання була введена в дію поліцейська операція «Грім» та залучені бійці спецпідрозділу КОРД", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві 62-річного підозрюваного у зґвалтуванні відправили під арешт без права застави

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 3.30 год.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, зловмисників затримали спецпризначенці КОРДу. В одного з них вилучили вогнепальну зброю.

Наразі зловмисники затримані у процесуальному порядку. Обставини злочину наразі встановлюють оперативники та слідчі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (Хуліганство). Затриманим загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, на Прикарпатті у селі Поляниця турист зі столиці здійснив кілька пострілів з балкона свого номера. Постраждалих немає. Пістолет «Форт-17Р», на який чоловік мав дозвіл, вилучили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-